28 czerwca 2012

Porzeczkowe marzenie

Ugotowałam budyń waniliowy wg przepisu na opakowaniu. W miseczce wymieszałam 300 g naturalnego jogurtu z 2 łyżkami cukru i 2 garściami czerwonych porzeczek. Do wysokich szklanek nałożyłam mocno ciepły budyń, na to jogurt z owocami.


21 komentarzy:

  1. Ale jak to pięknie wygląda! Piegi:)

    OdpowiedzUsuń
  2. ale to wygląda, wow :D nie myślałam, że dolna warstwa to budyń, musi wyśmienicie smakować!

    OdpowiedzUsuń
  3. To się po prostu musi rozpływać w ustach :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Rewelacyjny pomysł na piękny deser.

    OdpowiedzUsuń
  5. Wygląda niesamowicie, bardzo apetycznie :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Witam,
    rewelacyjny deser! a jaki szybki, porzeczki tanieją - muszę go wypróbować! ;D

    ****
    Generalnie jestem tu po raz pierwszy, trafiłam tu z "durszlaka".
    Masz bardzo ciekawy blog i interesujące przepisy!
    Ja swoją przygodę z blogowaniem dopiero zaczynam. Niemniej jednak zapraszam do mojego kalejdoskopu smaków.
    Pozdrawiam
    smakiempisany.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
  7. super! zrobiłam kiedyś coś podobnego z kiwi ;)

    OdpowiedzUsuń
  8. Fajna propozycja, czy przed podaniem deser był schłodzony, czy podawany zaraz po przygotowaniu?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Budyń był ciepły, więc o chłodzeniu nie ma mowy. Tylko jogurt i owoce zimne. Pozdrawiam!

      Usuń
  9. Koniecznie muszę wypróbowac. Zapisuje sobie! :)

    OdpowiedzUsuń
  10. ciekawy pomysł, wypróbuję, bo akurat mam porzeczki :)

    OdpowiedzUsuń
  11. Bardzo zachęcające kropeczki :)

    OdpowiedzUsuń