Ugotowałam budyń waniliowy wg przepisu na opakowaniu. W miseczce wymieszałam 300 g naturalnego jogurtu z 2 łyżkami cukru i 2 garściami czerwonych porzeczek. Do wysokich szklanek nałożyłam mocno ciepły budyń, na to jogurt z owocami.
Witam, rewelacyjny deser! a jaki szybki, porzeczki tanieją - muszę go wypróbować! ;D
**** Generalnie jestem tu po raz pierwszy, trafiłam tu z "durszlaka". Masz bardzo ciekawy blog i interesujące przepisy! Ja swoją przygodę z blogowaniem dopiero zaczynam. Niemniej jednak zapraszam do mojego kalejdoskopu smaków. Pozdrawiam smakiempisany.blogspot.com
Ale jak to pięknie wygląda! Piegi:)
OdpowiedzUsuńPiękny letni deser!
OdpowiedzUsuńpycha!
OdpowiedzUsuńale to wygląda, wow :D nie myślałam, że dolna warstwa to budyń, musi wyśmienicie smakować!
OdpowiedzUsuńTo się po prostu musi rozpływać w ustach :)
OdpowiedzUsuńRewelacyjny pomysł na piękny deser.
OdpowiedzUsuńWygląda niesamowicie, bardzo apetycznie :)
OdpowiedzUsuńWygląda pysznie! :)
OdpowiedzUsuńgenialne! :)
OdpowiedzUsuńPięknie się prezentuje :)
OdpowiedzUsuńJakie proste, a jak cudnie wygląda!
OdpowiedzUsuńWitam,
OdpowiedzUsuńrewelacyjny deser! a jaki szybki, porzeczki tanieją - muszę go wypróbować! ;D
****
Generalnie jestem tu po raz pierwszy, trafiłam tu z "durszlaka".
Masz bardzo ciekawy blog i interesujące przepisy!
Ja swoją przygodę z blogowaniem dopiero zaczynam. Niemniej jednak zapraszam do mojego kalejdoskopu smaków.
Pozdrawiam
smakiempisany.blogspot.com
super! zrobiłam kiedyś coś podobnego z kiwi ;)
OdpowiedzUsuńFajna propozycja, czy przed podaniem deser był schłodzony, czy podawany zaraz po przygotowaniu?
OdpowiedzUsuńBudyń był ciepły, więc o chłodzeniu nie ma mowy. Tylko jogurt i owoce zimne. Pozdrawiam!
UsuńWygląda obłędnie :)
OdpowiedzUsuńBardzooo apetycznie wygląda:)!
OdpowiedzUsuńKoniecznie muszę wypróbowac. Zapisuje sobie! :)
OdpowiedzUsuńFajnie wygląda :))
OdpowiedzUsuńciekawy pomysł, wypróbuję, bo akurat mam porzeczki :)
OdpowiedzUsuńBardzo zachęcające kropeczki :)
OdpowiedzUsuń